The King of Queen

Pic shadow

Malom Faroku još nisu izrasli ni zubi ni brkovi po kojim je će kasnije postati prepoznatljiv – a već je puzeći grabio ka vrhu. Proglašen je za najlepšu bebu Zanzibara. Puno godina kasnije, umeo je da drži publiku u šaci na najvećim stadionima sveta. A opet, u kući je glavnu reč vodila jedna od njegovih deset mačaka – Delilah.

27 Jun 15Freddie i Mary Austin

Pic shadow

Nekoliko dana pre smrti, Fredi Merkjuri, legendarni frontmen grupe “Kvin”, otkrio je svoju poslednju želju ženi za koju je rekao da je "ljubav njegovog života". Želja je glasila da samo ona pokupi njegov pepeo posle kremacije i da ge stavi na tajnu lokaciju. Više od dve decenije Meri Ostin pridržavala se obećanja.

27 Jun 15QUEEN

Pic shadow

Iako je bend službeno osnovan 1971. godine, vuče korene četiri godine ranije. Godine 1967. su Brian May, Tim Staffel i Roger Taylor osnovali grupu Smile. No 1970, Tim Staffel je napustio bend, jer u njemu nije vidio perspektivu. Tada se Freddie pridružuje se Mayju i Tayloru i menja ime grupe u Queen. 

27 Jun 15Novi Video grupe Queen-Let Me In Your Heart Again

Pic shadow

Novi video grupe Queen -Let Me In Your Heart Again, je prethodno neobjavljena pesma, koja je uređena posebno za potrebe Coca Cola Red kampanje. Pesma sadrži sjajne vokale pokojnog Freddi-ja Mercury-ja, koji je preminuo od posledica SIDE 1991. godine.

07 Jun 151 2 3 »